Volvo S60 Sigorta Kutusu Nerede?


Spread the love

Torpido gözünün altındaki sigortalar, diğer faydalarıyla birlikte, elektrik soketlerini, ekranları ve kapı modüllerini korur. Kapağın içerisinde sigortaların çıkartılmasını ve takılması işlemini kolaylaştırmak için pense bulunur. Motor bölmesi sigorta kutusu ayrıca birkaç yedek sigorta için de yer sağlamaktadır.

Volvo s60 2015 sigorta kutusu nerede?

Bu sigortaların hepsi motor bölmesindeki kutudadır. (C) içindeki sigortalar (A) altına yerleştirilir. Kapağın içinde sigortaların yerlerini gösteren bir etiket vardır. tarafından değiştirilmelidirler.

Volvo xc60 sigorta kutusu nerede?

Röle/sigorta kutusu için birincil sigorta torpido gözünün altında. Sigortalar – motor bölmesinin soğuk bölgesinde.

Araçlarda sigorta kutusu nerede?

Genellikle araçların sürücü bölümü tarafında torpidonun altında bulunan ve biraz zorlama ile açılan kapak altında sigorta kutusu bulunur ve bu bölümde yedek sigortalarda boşta bulunur acil bir durumda bu sigortaları kullanabilirsiniz.

Volvo Tır sigorta kutusu nerede?

Sigortalar, torpido gözünün altında.

Volvo xc90 sigorta kutusu nerede?

Bagaj bölmesindeki sigortalar başka öğelerin yanı sıra elektrikli koltukları, hava yastıklarını ve emniyet kemeri gergilerini korur. Merkezi elektrik ünitesi, sağ tarafta eşya gözünün altında bulunur.

Volvo s90 sigorta kutusu nerede?

Sigortalar, torpido gözünün altında.

Iveco Daily çakmaklık sigortası nerede?

iveco’mdaki günlük çakmak sigortası nerede

Size tam alanını söyleyecektir. günlük iveco’nuzun sigorta kutusu. Genellikle kaputun altında, pil seviyesinde bulunur, başka bir olasılık da sürücü tarafında günlük olarak iveco’nuzun yolcu bölmesinde yer almasıdır. Ardından fişe benzeyen logo sayesinde kutuyu bulacaksınız.

Motosiklet elektrik sigortası nerede?

Eski motosikletlerde, sigorta kutusu genellikle gidon kapağının altında bulunur (gidonların ortasından geçen küçük plastik kapak). Daha yeni motosikletlerde, sigorta kutusu ya koltuğun altında ya da akünün yanında bulunur.

Peugeot 207 çakmaklık sigortası nerede?

Genel olarak kaputun altında, akünün yanında bulunur veya Peugeot 207’nizin sürücü tarafında yolcu bölmesinde de bulunabilir.

Araçta sigorta attığını nasıl anlarız?

Mültimetreyi ohmmetre pozisyonuna getirin (Ω). Probların bağlantısını gerçekleştirerek, sigortanın gerilimini test edin. 1 değerini görüyorsanız, sigorta yanmış demektir, sıfır değeri (veya sıfıra yakın bir değer), akımın geçtiği anlamına gelir! Yani sigorta sağlamdır.

Arabadaki sigorta ne işe yarar?

Her araç sahibinin yasal olarak yaptırması gereken, hasar anında karşı tarafta meydana gelebilecek maddi zarar ve bedeni zararı güvence altına almak amaçlı yapılan sigortaya trafik sigortası denir. Bu sayede hem sigorta yaptıran kişi için hem de karşı taraf adına güvence sağlanmış olmaktadır.

Opel Vectra B çakmaklık sigortası nerede?

Çakmaklık sigortası F37 imiş, sağ alttan 5. sigorta. Diğer sorun için arıza kaydına baktırmak gerekir.

Renault Master Minibüs sigorta kutusu nerede?

Renault Master’ınızın sigorta kutusu.

Genel olarak, kaputun altında, akünün yanında bulunur veya Renault Master’ınızın yolcu kabininde direksiyon simidi tarafında da bulunabilir. Ardından, elektrik prizine benzeyen logonun yanındaki kutuyu bulacaksınız.

Recent Posts