Volkswagen Nasıl Okunur? – Otomobil haberleri


Spread the love

2. Volkswagen Özellikle Vosvos modelini bildiğimiz Wolkswagen’ın okunuşu ‘folksvagın’.

Volkswagen nasıl okunur sesli?

Özellikle Vosvos modelini bildiğimiz Wolkswagen’ın okunuşu ‘folksvagın’.

Wolsvagen nasıl okunur?

halk arasinda gorunur gorunmez ahanda vosvagen denir, asli folksvagın diye okunur, kisaltmasi ise ‘fau vi’ diye soylenir.

Hamsik nasıl okunuyor?

italyancada kelimelerin başındaki ‘h’ harfi telaffuz edilmediğinden, italyan spikerlerin ismini ‘amsik’ şeklinde telaffuz ettiği, şu günlerde yıldızı parlayan, gelecek vaad eden futbolcu.

Almanlar Bmw’yi nasıl okunur?

BMW NASIL OKUNUR??

ben bavyeralı diyorum. Markanın sahibi Almanlar biemvi diyor (em’in m’sine hafif vurgu yaparak). Siz bi em dabılyu demeyin de gerisi çok sorun değil.

AMG nasıl okunur?

amg aufrecht melcher grossaspach kelimelerinin baş harfleridir. yani almancadır dolayısıyla almanca okunması gerekir. bu durumda doğru okunuş ‘aemgi’ şeklinde olur. türk olduğumuza göre kısaltmayı ‘amege’ şeklinde türkçe okumak da doğrudur.

Porsche nasıl telaffuz edilir?

porşe diye okunur. dileyen daha saldırgan porrrşşşş okunuşunu da kullanabilir ama tepki görür. aracin alman arabasi oldugu da unutulmamalidir.

Lamborghini nasıl telaffuz edilir?

Etrafta şekil yapmak için lamborjini ya da lamborcini diye okunan bu muhteşem markada aslında hiç çekinmeden g harfini de telaffuz ederek lamborgini şeklinde okumanız gerekmekte.

BMW ingilizce nasıl okunur?

BMW: Almanların en iyi arabalarından biri olan BMW’ye “Be Me Ve” diyoruz, İngilizce okunuşu ise “Bi. Em. Dabulyu.”.

Hyundai Tucson Nasıl Okunur?

hyundai markasının korece okunuşu ‘hyonde’ şeklindedir. y sesi neredeyse hiç okunmaz, o sesi de a sesine yakın bir o sesidir. ingilizce fonetiğini tam bilmemekle beraber tucson ise ‘tuuson’ şeklinde okunur.

Bmw’nin yazılışı nasıl?

BMW (Bayerische Motoren Werke veya İngilizce’de Bavarian Motor Works)’nin marka geçmişi 1917 yılına dayanıyor.

Al Fakher nasıl okunur?

el faahir diye okunur. serttir, çarpar. orta kalitedir. premium ve gold serileri muhteşemdir. al fakher i al fakher yapan çift elma tütünüdür.

Recent Posts