Samsun Araba Pazarı Hangi Gün 2021?


Spread the love

SATIŞLAR ARTIK CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK Bu nedenle pazar günleri açık olan otomobil pazarı artık cumartesi günleri açık olacak. Böylelikle bu korsanlara da geçit vermeyeceğiz.

Çobançeşme oto pazarı hangi günler açık?

4-Çobançeşme Otopazarı

Haftanın her günü acık oto pazarı, galericilerin uğrak noktası…

Kastamonu Oto pazarı hangi gün?

Kastamonu’da her hafta Cumartesi günleri Kuzeykent Pazaryerinde kurulan araba pazarı, korona virüs tedbirleri kapsamında Cuma günleri kurulacak.

Çorum Oto pazarı hangi gün?

Başkan Aşgın burada yaptığı açıklamada ticaretin canlanması adına her türlü çalışmayı hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Aşgın “Pandemiyle mücadelede. Çorum Oto Pazarı 30 Mayıs Cumartesi günü yeniden faaliyete geçiyor.

Yalova Oto pazarı hangi gün?

Yalova Belediyesi tarafından yaptırılan Pazarpark’ta her pazar günü kurulan Açık Oto Pazarı, Yalova ve çevre illerden gelen ikinci el otomobil alıcı ve satıcılarını buluşturuyor.

Araba pazarı ne zaman açılacak?

Senenin 52 haftasından 17’sini pandemi tedbirleri nedeniyle kapalı geçiren Oto Pazarı, tabiri caizse 2020’yi hüsran yılı olarak geride bıraktı. Salgının Türkiye’yi etkisi altına almasıyla birlikte ilk kez 21 Mart’ta kapanan Oto Pazarı, 30 Mayıs 2020’de yeniden açıldı.

Bursa Oto pazarı ne zaman?

(Özel) Bursa’nın ikinci el oto pazarı cumartesi günleri açık Yeni normalleşme ile birlikte aylar sonra Bursa oto pazarı kapılarını açtı

Ankara oto pazarı ne zaman?

11Ankara Yenimahalle Oto Pazarı

Ankara’daki oto pazarları içinde en büyüğü ve en çok ün kazanan araba pazarı Yenimahalle Pazarı’dır. Her türlü araç alınır satılır. Pazar günü kurulmaktadır.

Araba pazarları açılacak mı?

Hafta sonu yasaklarından dolayı 15 büyükşehir de kapatılan araba pazarları, Türkiye genelinde ise sosyal mesafe ve kalabalık ortam oluşmasından dolayı geçici olarak kapatılmıştı. Normalleşme adımıyla birlikte artık araba pazarlarının kuruluma izin veriliyor. Tüm şehirlerde eski yerlerinde yine kurulmaya devam edecek.

Ikinci el araba fiyatları düşer mi?

Bu durum da satışları etkiliyor” dedi. Arabam.com Pazarlama Genel Müdürü Naim Çetintürk ise 20 Aralık 2021’de açıklanan kur korumalı mevzuat programı sonrasında kurdaki düşüşe işaret ederek, “O gün itibarıyla ikinci el pazarı yüzde 40-45 aralığında daraldı.

Çanakkale Oto pazarı hangi gün?

Burası, her pazar günü ikinci el oto satışı yapmak isteyen vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görüyor. Bu alan, modern ve kapalı bir düzen içerisinde, tuvaletleri ve sosyal donatı alanlarıyla güzel bir mekan olacak.

Araba fiyatları ne kadar?

2. El Satılık Araba Fiyatları

Model İlan Başlığı Fiyat
Seat Leon 1.9 TDI Stella SIFIR MUAYENELİ,MASRAFSIZ DİZEL LEON 98.000 TL
Opel Corsa 1.4 Twinport Enjoy 111 2011 MODEL OTOMATİK VİTES OPEL CORSA 1.4 ENJOY 111.YIL PAKET 188.000 TL
Toyota Corolla 1.6 Vision İLK ELDEN HATASIZ BOYASIZ OTOMATİK 2020 MODEL SIFIR COROLLA 1.6 440.000 TL

Arabam com sitesinin sahibi kimdir?

arabam.com Hakkında

Türkiye`nin otomobil dikeyinde lider online pazar yeri olan arabam.com, 2000 yılında kurulmuş ve 2016 yılında sigortam.net, kariyer.net ve emlakjet.com’u bünyesinde bulunduran iLab Holding ailesine katılmıştır.

Recent Posts