Renault Master Sigorta Kutusu Nerede?


Spread the love

Renault Master’ınızın sigorta kutusu. Genel olarak, kaputun altında, akünün yanında bulunur veya Renault Master’ınızın yolcu kabininde direksiyon simidi tarafında da bulunabilir. Ardından, elektrik prizine benzeyen logonun yanındaki kutuyu bulacaksınız.

Master 3 sigorta kutusu nerede?

Renault Master 3’ünüzün sigorta kutusu.

Genellikle kaputun altında, aküye yakın bir yerde bulunur, başka bir olasılık da Renault Master 3’ünüzün yolcu kabininde direksiyon simidi tarafında bulunabilir. Ardından, elektrik prizine benzeyen logoyu kullanarak kutuyu bulacaksınız.

Sigorta kutusu nerede?

Her aracın sigorta kutusu farklı yerde olabilir. Bazı araçlarda hem aracın iç kısmında hem de motor kısmında bulunabilir. Araç içerisinde ise torpido dediğimiz ön kısmın alt taraflarında genel olarak görülür. Bu genellikle gösterge panelinin altında, yani sürücü tarafında olur.

C4 sigorta kutusu nerede?

2 sigorta kutusu, torpido gözünde alt ön panelde bulunur. Torpido gözü kapağını açın, sigorta kutusu kapağına monte edilen desteği sağa çekerek açın, sağ üstten çekerek sigorta kutusu kapağını açın, ardından soldan kapağı sigorta kutusundan tamamen katlayın.

Renault Megane 4 sigorta kutusu nerede?

Renault Megane 4 sigorta kutusu.

Genellikle kaputun altında, akünün yanında bulunur veya Renault Megane 4’ünüzün yolcu bölmesinde sürücü tarafında da bulunabilir.

Fiorino kalorifer sigortası nerede?

Sigorta kutusu motorun sağ tarafında bulunur.

Araba teyp sigortası nerede?

Araç içerisinde Ön kısımda genel olarak torpidonun alt tarafında bulunur. Araçta farkedilen bir arıza için ilk yapılması gereken sigorta kutusunun içerisindeki sigortaları kontrol etmektir. Yapılan kontrol sonucunda atık olan sigorta yenisiyle değiştirilir. Bu noktada önemli olan aynı değerde sigorta takmaktır.

Passat CC sigorta kutusu nerede?

Sigorta kutusu, ön panelin sol kenarında bulunur.

Volkswagen Golf 5 sigorta kutusu nerede?

Volkswagen Golf 5’ünüzün sigorta kutusu.

Genel olarak, kaputun altında, akünün yanında bulunur, başka bir olasılık, Volkswagen Golf 5’inizin yolcu kabininde direksiyon tarafında da bulunabilir. Ardından, fişe benzer logoyu kullanarak kutuyu bulacaksınız.

Sigorta kutusu ne ise yarar?

Sigorta kutusu, her araçta bulunan, aracın içerisindeki tüm elektronik aksamın kontrolünü sağlayan bir parçadır.

C5 aircross sigorta kutusu nerede?

Citroen C5’inizin sigorta kutusu.

Genellikle kaputun altında, akünün yanında bulunur veya sürücü tarafında Citroen C5’inizin yolcu bölmesinde de bulunabilir. Ardından elektrik prizine benzeyen logo sayesinde kutuyu bulacaksınız.

C3 sigorta kutusu nerede?

2 sigorta kutusu, alt ön panelde, direksiyon simidinin altında bulunur.

Citroen Jumper sigorta kutusu nerede?

Citroën Jumpy 2007-2016 sigorta düzeni. Üç sigorta kutusu yerleştirilmiştir: sağ taraftaki ön panelde (eşya gözünün arkasında, katlanabilir). Saklama bölmesini eğin ve ardından erişmek için sıkıca çekin.

Megane 3 çakmaklık sigortası nerede?

Renault Megane 3 sigorta kutusu.

Genellikle kaputun altında, akünün yanında bulunur veya Renault Megane 3’ünüzün yolcu bölmesinde sürücü tarafında da bulunabilir. Ardından, elektrik prizine benzeyen logonun yanındaki kutuyu bulacaksınız. Tanımladıktan sonra, gövde kapağını çıkarabilmek için tırnaklara basmalısınız.

Clio 4 Çakmaklik nerede?

Genellikle akünün yanında, yani direksiyonun altında değilse kaputun altında bulunur. Bulduktan sonra, Renault Clio 4’ünüzün veya sigorta kutusu kapağındaki kılavuzu kullanmaya devam ederek, çakmak sigortasını bulun. Kutuda verilen pense ile çıkarın.

Clio 4 çakmaklık sigortası nerede?

Genellikle kaputun altında, aküye yakın bir yerde bulunur veya Renault Clio 4’ünüzün yolcu kabininde direksiyon simidi tarafında da bulunabilir.

Recent Posts