Kayseri Araba Pazarı Hangi Gün Kuruluyor?


Spread the love

İlçemizdeki ticareti canlandırmak için belediye olarak, her Cumartesi günü olmak üzere 2. el oto pazarı açtık. Bilindiği üzere Kayseri’de Pazar günleri oto pazarı kuruluyor. Bizde oto pazarı için Cumartesi gününü belirleyerek, çevre il ve ilçelerden satıcılarımızın buraya gelmelerini istedik.

Adana Oto pazarı ne zaman?

Adana Çukurova araba pazarının girişi ücretlidir.

Pazar günleri kurulur.

Niğde araba pazarı hangi gün kuruluyor?

Burası, her pazar günü ikinci el oto satışı yapmak isteyen vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görüyor. Bu alan, modern ve kapalı bir düzen içerisinde, tuvaletleri ve sosyal donatı alanlarıyla güzel bir mekan olacak.

Araba pazarı ne zaman açılacak?

Senenin 52 haftasından 17’sini pandemi tedbirleri nedeniyle kapalı geçiren Oto Pazarı, tabiri caizse 2020’yi hüsran yılı olarak geride bıraktı. Salgının Türkiye’yi etkisi altına almasıyla birlikte ilk kez 21 Mart’ta kapanan Oto Pazarı, 30 Mayıs 2020’de yeniden açıldı.

Çobançeşme oto pazarı hangi günler açık?

4-Çobançeşme Otopazarı

Haftanın her günü acık oto pazarı, galericilerin uğrak noktası…

Açık oto pazarı ne zaman açılacak?

Odunpazarı Belediyesi tarafından hizmete sunulan Açık Oto Pazarı, normalleşme süreci ile birlikte 4 Temmuz Pazar günü yeniden hizmet vermeye başlıyor. 75. Yıl Mahallesi’nde yer alan ve korona virüse karşı tüm tedbirlerin alındığı pazar, normalleşme süreci ile birlikte yeniden hizmete açılıyor.

Araba Pazarlari acildi mi?

Hafta sonu yasaklarından dolayı 15 büyükşehir de kapatılan araba pazarları, Türkiye genelinde ise sosyal mesafe ve kalabalık ortam oluşmasından dolayı geçici olarak kapatılmıştı. Normalleşme adımıyla birlikte artık araba pazarlarının kuruluma izin veriliyor. Tüm şehirlerde eski yerlerinde yine kurulmaya devam edecek.

Izmir Kemalpaşa oto pazarı hangi gün?

1998 yılında kurulan Kemalpaşa’daki İzmir Birleşik Oto Pazarı sadece pazar günleri 07.30 ile 19.00 arası açık.

Pazarlara arabayla gidilir mi?

Vatandaşların yaş sebze ve meyve ile fide ihtiyaçlarını temin amacıyla en yakın pazar yerine gidip gelebilmelerine izin verilecek. Ancak pazara arabayla gidilip gidilmeyeceğine dair genelgede net bir ifade yer almıyor. Ancak anlaşılıyor ki ikametgahınıza en yakın pazar yerlerini seçmenizde fayda var.

Kırıkkale oto pazarı ne zaman?

Kırıkkale’de 2. el araba piyasasının kalbinin attığı ikinci el oto pazarına her cumartesi yüzlerce kişi araba alım satımı için geliyor.

Kadıköy Salı pazarı nereye taşındı?

Salı Pazarı şu an Hasanpaşa’da kuruluyor. Pazar, “Kadıköy Hasanpaşa Pazar Yeri Zemin Altı Otopark ve Meydan Düzenleme Projesi” kapsamında yapılandırılan alanda oluyor.

Recent Posts