Hyundai Casper Türkiyeye Ne Zaman Gelecek?


Spread the love

Hyundai Casper Ne Zaman Satışa Sunulacak 2021 yılının sonunda kendi ülkesinde satışa sunulacak Hyundai Casper da aileye son katılan modellerden bir tanesi. A segmentinde konumlandırılan Mini Cross özellikleri ile otomobil severlerin radarına takılan 2022 Casper, doğrudan Suzuki Ignis ile rakip olacak.

Hyundai Casper elektrikli mi?

76 beygirlik 1.0 litre atmosferik MPI ünite ilk seçeneği oluştururken, 100 beygirlik 1.0 litre T-GDI turbo ünite de üst sırada yer alacak. Her iki motor da 4 ileri otomatik şanzımanla tercih edilebilecek. Casper’ın tamamen elektrikli versiyonunun da yolda olduğu belirtiliyor.

Hyundai Casper kaç motor?

MOTOR TEKNOLOJİSİ

Yeni 2022 Hyundai Casper’ ın kaputunun altında üç silindirli 1.0 litrelik benzinli motor yer alıyor. Bu motor 75 hp güç üretebiliyor. Ayrıca turbo teknolojisi sayesinde 100 hp’ye kadar performans gösterebiliyor. 5 ileri otomatik şanzıman ile de kombine edildiğini belirtelim.

Hyundai Casper nerede üretiliyor?

Verilen bilgiye göre, Gwangju Global Motors fabrikasında üretilen Casper araçlarının yıllık kapasitesi 100 bin araç olarak planlandı.

Hyundai ne zaman gelecek?

Buna göre 2022 yılında Türkiye’de üç yeni Hyundai modeli satışa sunulacak. Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, bu yıl elektrikli IONIQ 5, hafif ticari Staria ve i20 N modellerinin Türkiye’de satışa sunulacağını açıkladı. Berkel, ‘IONIQ 5’i Türkiye’ye mayıs, haziran ayı gibi getirmeyi planlıyoruz.

Renault hangi ülkeye ait?

Hyundai Grubu (Hangıl 현대), Güney Kore’de 1947 yılında Chung Ju-Yung tarafından kurulan şirketler grubudur. İlk Hyundai firması inşaat şirketi olarak kurulmuştur.

Hyundai Hangi ülkelerde üretiliyor?

Hangi Araba Nerede Üretiliyor?

Araba Markası Üretildiği Ülke
Hummer Amerika
Hyundai Güney Kore
Infiniti Japonya
Isuzu Japonya

Hyundai Türkiyede nerede üretiliyor?

Hyundai Assan Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş olarak İzmit Alikahya’da bulunan fabrikamızın çevre performansını sürekli iyileştirerek çevresel etkilerimizi en aza indirmeyi temel amaç edindik.

Hyundai sahibi kim?

Hyundai’nin Sahibi Kim? Güney Koreli Chung Ju-Yung Hyundai firmasının kuruluşunu yapmıştır. 2014 yılı verilerine göre 215 binden fazla çalışanı bulunmaktadır. Dünya çapında pazarlama ve üretim merkezleri bulunmaktadır.

Recent Posts