Chery Alia Hangi Motoru Kullanıyor?


Spread the love

C segmentinde yer alan ve 1600 cc motor gücüne sahip Alia, 107 beygir güç üretiyor. Sadece benzinli seçeneği ile ithal edilen araç 180 km son hıza ulaşabiliyor. Yakıt tüketimi ise 100 kilometrede 6 litre. Chery’nin SUV segmentindeki arazi aracı Tiggo 3 de 1600 cc’lik benzinli motor ile Türkiye’ye ithal ediliyor.

Chery hangi motoru kullanılır?

Arkadaşlar chery taximlerde 1497cc MT SOCH 16valf motor kullanılıyor.

Chery Tiggo motoru ne marka?

Motor kısmından ve elektronik sistemden konuya girersek; aracımız atmosferik bir motora sahip 16 valfli, 110 beygir ve 147 Nm tork değerinde, çift eksantrikli DOCH motora sahiptir. Aracın beyni, gaz kelebeği, oksijen, rolanti, map vb. bütün sensörleri, ateşleme bobini,bujileri komple Bosch markadır.

Chery Taxim ne motoru var?

Chery Taxim’de, 1,6 litrelik 4 silindirli 1596cc motor hacmine sahip tek sıra 8V SOCH benzinli motor, 1.5 litrelik 4 silindirli 1497cc motor hacmine sahip çift sıralı 16V benzinli ve LPG seçenekleri ve 5 ileri manuel şanzıman görev yapıyor.

Mercedes hangi motoru kullanıyor?

Fransız PSA grubu uzun zamandır Ford, BMW, MINI ve Volvo markalarına motor tedarik ediyor. Ayrıca BMW ile beraber 1600cc hacminde hem benzinli hem de dizel motorlar tasarlanıyor.

Chery motor ne malı?

Chery Automobile Co., Ltd. Chery (Chery Automobile Co., Ltd.), Çin merkezli bir otomotiv şirketidir. Şirket, 1997 yılında Çin hükümeti tarafından kurulmuştur. Chery’nin başlıca ürünleri, binek otomobiller, minivanlar ve SUV’lar olup binek otomobilleri Chery, ticari araçları ise Karry markası altında satmaktadır.

Chery hangi servis bakıyor?

MERMERLER OTOMOTİV YETKİLİ SERVİS AĞI

İKİTELLİ OSB MAH. ATATÜRK BLV. NO:42 E BAŞAKŞEHİR ABT OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İSTANBUL
ESENTEPE MAH. CEVİZLİ D-100 GÜNEY YANYOL CAD. KİA SATİŞ NO:15 /1 KARTAL BEKEN OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İZMİR

Chery Tiggo kaç motor?

MOTOR

Motor Hacmi 1.6 LT
Maksimum Güç 88
Maksimum Tork 147
Maksimum Hız 160
0-100 KM Hızlanma 18 sn

Chery Tiggo benzin deposu kaç litre?

Chery Tiggo Tiggo (T11) 2.0 (125 Hp) için tam teknik özellikler ve yakıt tüketimi

Marka Chery
Azami hız 175 km/saat
Yerden 100 km/saat kadar hızlandırma 14.5 saniye
Yakıt deposu hacmi 57 litre
İmalata geçirme yılı 2005 yıl

Çin araba markaları hangileri?

Çin’deki en popüler Çin araba markaları:

  • Chery.
  • Geely.
  • Dongfeng.
  • BYD.
  • Haval.
  • Hongqi.
  • Changan.
  • Wuling.

DOHC 1.6 V ne demek?

DOHC motorlar motorun üstüne yerleştirilmiş iki adet kam mili ile üstten çift eksantrikli motorlardır. Günümüzde 4 zamanlı ve 16 valfli motorlarda genellikle DOHC kullanılır. Hareketlerini triger kayışı veya zinciri sayesinde krank milinden kazanarak, üzerlerindeki kamlar ile supapların açılıp kapanmasını sağlarlar.

Mercedes Renault motoru hangi serisinde?

Uygun fiyatlı ve ekonomik motorlu otomobilleri ile özellikle ülkemizde birçok otomobil severin tercih ettiği Fransız Renault’un 1.6 litrelik dizel dCi motoru yeni Mercedes Benz C Serisi’nde kullanılacak.

Mercedes Renault motoru hangi serisi nde?

Mercedes-Benz A-Serisi – Renault motoru

Mercedes-Benz A-Serisi, 4.jenerasyonuna kavuştu. Bu otomobil bu yeni jenerasyonunda da Renault’un dizel motorundan vazgeçmiyor. A180d adlı versiyonun kaputunun altında 1.5 litrelik Renault üretimi dCi motor yer alıyor. Bu motor 116 beygir güç ve 260 Nm tork üretiyor.

Mercedes c200d motoru Renault mu?

Bu kapsamda 1.5 litrelik turbo benzinli ve 1.6 litrelik turbo dizel motoru üretti. OM654 DE 16 kodlu bu motor, tamamen Mercedes’e ait olan bir ünite ve Renault diye sanılan 1.6 dizel motor değil.

Recent Posts